Predoiu: Vom discuta cu PNL, dar şi la ei trebuie să intervină o clarificare de proiect

Discuţiile dintre PDL şi PNL despre o posibilă asociere a forţelor de dreapta vor avea loc, dar este important ca şi în formaţiunea liberală să intervină "o clarificare de proiect", a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu.

100 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Vom discuta cu PNL, dar şi la ei trebuie să intervină o clarificare de proiect

Predoiu:Vom discuta cu PNL, dar şi la ei trebuie să intervină o clarificare de proiect

"Electoratul de dreapta vrea să unim forţele de dreapta. Este important ca acest proiect să conducă, de această dată cu adevarat la o politică în favoarea cetăţenilor. Vom discuta cu PNL. Este important ca şi la ei să intervină o clarificare de proiect", a spus Predoiu, adăugând că PDL este, la acest moment, " un partid bine structurat, bine motivat, capabil să-şi conducă un candidat la Cotroceni".

"Ştim cum să facem ca să ajungem la Cotroceni şi vom ajunge acolo", a susţinut Predoiu şi a cerut electoratului de dreapta să aibă "încredere" în demersurile care se vor face.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, după o şedinţă informală a conducerii partidului, că reprezentanţii PDL se vor întâlni, miercuri, la Parlament, de la ora 17.00, cu cei ai PNL, pentru o primă rundă de negocieri.

Delegaţia PDL va fi formată din preşedintele partidului, Vasile Blaga, secratrul general al partidului Gheorghe Flutur, prim vicepreşedintele Cătălin Predoiu şi vicepreşedinţii Mircea Hava, Gheorghe Falcă, George Scripcaru.

PDL va avea tot miercuri, înainte de întâlnirea cu liberalii, o şedinţă a Biroului Permanent Naţional.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici