Premierul Dăncilă i-a trimis scrisoare lui Iohannis despre retragerea candidaturii de la Transporturi

Premierul Viorica Dăncilă i-a trimis, luni, o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis, în care îl anunţă oficial despre retragerea candidaturii lui Mircea Drăghici de la Ministerul Transporturilor, potrivit unor surse guvernamentale.

1237 afișări
Imaginea articolului Premierul Dăncilă i-a trimis scrisoare lui Iohannis despre retragerea candidaturii de la Transporturi

Dăncilă i-a trimis scrisoare lui Iohannis despre retragerea candidaturii de la Transporturi

”Premierul i-a trimis o scrisoare oficială în care l-a informat pe preşedinte despre retragerea candidaturii lui Mircea Drăghici”, au precizat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Mircea Drăghici a anunţat, sâmbătă pe Facebook, că îşi va retrage candidatura pentru portofoliul Transporturi, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis nu a dat niciun răspuns în legătură cu nominalizarea sa în funcţie.

„Am luat decizia de a-mi retrage candidatura pentru funcţia de Ministru al Transporturilor. Cred cu tărie că lucrurile importante se fac nu doar cu viziune, muncă şi perseverenţă, dar şi cu sacrificii. Am fost dintotdeauna şi voi rămâne un om de echipă şi vreau să mulţumesc tuturor colegilor din CEx pentru încredere şi susţinere”, a scris Mircea Drăghici, sâmbătă pe Facebook.

Gestul lui Drăghici a venit după ce Lia Olguţa Vasilescu, nominalizată pentru Ministerul Dezvoltării Regionale a făcut acelaşi lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici