Premierul desemnat, la Parlament: suntem gata să ne apucăm de treabă cât mai repede

  • Premierul desemnat Dacian Cioloş a declarat că procedurile privind formarea unui nou guvern trebuie să se desfăşoare rapid.
  • Liderul USR a mai spus că nu este timp de experimente şi că speră ca forţele politice din Parlament să înţeleagă urgenţa.
2497 afișări
Imaginea articolului Premierul desemnat, la Parlament: suntem gata să ne apucăm de treabă cât mai repede

Sursa foto: Mediafaxfoto

Dacian Cioloş a declarat luni că soluţia USR avantajează pe toată lumea din punct de vedere politic şi social.

Parlamentul va decide dacă propunerea are majoritate, a adăugat Cioloş.

„Sperăm ca forţele politice din Parlament să înţeleagă urgenţa şi să acţioneze cu bună credinţă. Noi am acţionat cu bună credinţă, cu onestitate şi cu transparentţă de la început, fără să facem jocuri politice, fără să încercăm să profităm în vreun fel sau altul prin speculaţii de acest moment. Vom acţiona în continuare cu onestitate, nu avem nici cea mai mică intenţie să deschidem o confruntare politicianistă în Parlament ca să câştigăm puncte politice, evident fiecare dintre ei va vota cu propria conştiinţă şi sper ca fiecare dintre ei să se gândească de două ori dacă vor vota guvernul pe care îl prezentăm”, a explicat Cioloş.

Liderul USR a mai spus că doreşte ca audierile şi votul privind cabinetul propus să fie organizate chiar săptămâna aceasta. „Dacă acest guvern va trece suntem gata să ne apucăm de treabă cât mai repede”, a mai spus Cioloş.

Premierul desemnat a anunţat că priorităţile Guvernului propus de USR sunt criza sanitară, criza energetică şi PNRR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici