Premierul Grindeanu a numit noi secretari de stat la Agricultură şi Energie

Premierul Sorin Grindeanu a numit noi secretari de stat la Agricultură şi Energie, deciziile fiind publicate miercuri seară în Monitorul Oficial.

2098 afișări
Imaginea articolului Premierul Grindeanu a numit noi secretari de stat la Agricultură şi Energie

Doru Vişan a devenit secretar de stat în ministerul Energiei, anterior el deţinând funcţia de director al Sucursalei Electrocentrale Paroşeni, în cadrul Complexului Energetic Hunedoara.

Dumitru Daniel Botănoiu şi Dănuţ Alexandru Potor au fost numiţi secretari de stat în cadrul ministerului Agriculturii. Botănoiu, secretar de stat în Guvernul Ponta şi în Guvernul Cioloş până în octombrie 2016, este un apropiat al lui Paul Stănescu (PSD Olt), iar Alexandru Potor deţine funcţia de preşedinte al Federaţiei Naţionale a Grupurilor de Acţiune Locală din România (FNGAL) şi a candidat pentru o funcţie de senator în Parlamentul României din partea PSD în Ialomiţa.

De asemenea, Emil Florin Albotă îl înlocuieşte pe Nelu Stelea ca inspector general, cu rang de secretar de stat, în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii. La începutul lui septembrie 2016, Emil Florin Albotă a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice. Cariera sa politică este legată de UNPR şi Ion Toma. El a deţinut funcţia de prim-vicepreşedinte al UNPR Olt, dar în octombrie s-a alăturat PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici