Premierul Viorica Dăncilă a discutat cu ambasadorul SUA la Bucureşti despre ultimele schimbări de pe scena politică

Viorica Dăncilă l-a primit miercuri pe ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti Hans Klemm, printre temele abordate fiind cele legate de politică internă, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

1013 afișări
Imaginea articolului Premierul Viorica Dăncilă a discutat cu ambasadorul SUA la Bucureşti despre ultimele schimbări de pe scena politică

Viorica Dăncilă a discutat cu ambasadorul SUA la Bucureşti despre ultimele schimbări de pe scena politică

"Prim-ministrul Guvernului României, Viorica Dăncilă, l-a primit astăzi, 29 mai 2019, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, E. S. domnul Hans Klemm. În cadrul discuţiei au fost abordate aspecte ale ultimelor evoluţii de pe scena politică internă, precum şi aspecte ale cooperării bilaterale", se arată în comunicatul Guvernului.


Prim-ministrul Viorica Dăncilă a reiterat angajamentul ferm al Executivului român pentru extinderea şi aprofundarea în continuare a cooperării România-SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici