Premierul Viorica Dăncilă gafează din nou: Vom analiza într-o şedinţă anterioară

Premierul Viorica Dăncilă a făcut, joi, la începutul şedinţei de guvern la care participă şi preşedintele Klaus Iohannis, noi gafe. Ea a afirmat, la un moment dat, că sunt unele proiecte pe care urmează să le discute într-o şedinţă „anterioară”, în loc de ulterioară.

35987 afișări
Imaginea articolului Premierul Viorica Dăncilă gafează din nou: Vom analiza într-o şedinţă anterioară

Premierul Viorica Dăncilă gafează din nou: Vom analiza într-o şedinţă anterioară

„Sunt finalizate studiile de fundamentare pentru autostrada Târgu Neamţ - Iaşi şi pentru amenajarea râurilor Argeş şi Dâmboviţa pentru navigaţie, proiecte deja puse în consultare publică, şi pe care urmează să le discutăm într-o şedinţă anterioară”, a spus Viorica Dăncilă la începutul şedinţei Executivului.

Ea s-a încurcat şi când a enumerat domeniile în care preşedintele are atribuţii constituţionale pentru a participa la şedinţele de guvern.

„Şedinţa de azi va avea loc în două etape. O primă etapă în care vom face referire la cele trei domenii - apărare, ordine publică şi ... ăăă.. sigu... ordine publică şi...ăăă siguranţ... şi ăăă... şi politică externă şi a doua etapă care cuprinde actele normative referitoare la domeniul economic”, a spus Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a făcut mai multe gafe de exprimare de la începutul mandatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici