Preşedintele Băsescu, guvernatorul BNR şi Patriarhul Daniel, invitaţi la şedinţa de învestire a Guvernului

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, că au fost trimise invitaţii către toţi reprezentanţii instituţiilor fundamentale ale statului, între care preşedintelui Băsescu, guvernatorului BNR, Patriarhului Daniel, pentru a fi prezenţi la şedinţa de învestire a Guvernului.

644 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu, guvernatorul BNR şi Patriarhul Daniel, invitaţi la şedinţa de învestire a Guvernului

Preşedintele Băsescu, guvernatorul BNR şi Patriarhul Daniel, invitaţi la şedinţa de învestire a Guvernului (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Am trimis invitaţii către toţi reprezentanţii instituţiilor fundamentale ale statului român pentru a fi prezenţi la şedinţa festivă de învestire a Guvernului. Am trimis invitaţii preşedintelui Traian Băsescu, guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, Patriarhului Daniel, Corpului Diplomatic, tuturor celor care reprezintă instituţii importante. Este o procedură normală într-un stat democratic, pe care PDL nu a mai practicat-o. Noi revenim acum la procedurile normale", a declarat Zgonea, pentru MEDIAFAX.

Au mai fost invitaţi la şedinţa Parlamentului preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, preşedintele ICCJ, Livia Stanciu, directorul SRI, George Maior, directorul SIE, Teodor Meleşcanu, directorul SPP, Lucian Pahonţu, directorul STS, Marcel Opriş, IPS Ioan Robu, Arhiepiscop şi Mitropolit romano-catolic de Bucureşti, preşedintele Consiliului Legislativ, Dragoş Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici