Preşedintele Iohannis, care sărbătoreşte duminică Paştele, aşteptat la slujba de Înviere la Sibiu

Şeful statului, Klaus Iohannis, care sărbătoreşte duminică Paştele, este aşteptat la slujba de Înviere care va fi oficiată la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu, unde merge în fiecare an de Paşte şi unde s-a aflat şi de Crăciun, imediat după ce a fost validat în funcţia de preşedinte.

683 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Iohannis, care sărbătoreşte duminică Paştele, aşteptat la slujba de Înviere la Sibiu

Klaus Iohannis (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Preşedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, sărbătoreşte duminică Paştele.

Surse locale au declarat corespondentului MEDIAFAX că preşedintele, alături de soţia sa, ar urma să ia parte la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din centrul municipiului Sibiu. Slujba de Înviere va avea loc sâmbătă, de la ora 21.00, iar slujba din ziua de Paşte va începe la ora 10.00.

Biserica Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu este lăcaşul de cult la care merg, de mai mulţi ani, Klaus Iohannis şi soţia sa.

În perioada în care a fost primar al municipiului Sibiu, Klaus Iohannis a participat frecvent la slujbele de duminică de la această biserică şi, chiar şi după ce a fost ales preşedinte, el a mers deseori la slujbele oficiate acolo.

De Crăciun, la câteva săptămâni după ce a fost validat în funcţia de şef al statului, Klaus Iohannis a participat la slujbă la aceeaşi biserică. De fiecare dată, şeful statului este însoţit de soţia sa, dar şi de câţiva dintre prietenii apropiaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici