Preşedintele Namibiei a murit din cauza cancerului

Preşedintele Namibiei, Hage Geingob, a murit în timp ce primea îngrijiri medicale la un spital din capitala Windhoek. Preşedintele ţării africane era bolnav de cancer. Vicepreşedintele Nangolo Mbumba a anunţat decesul la primele ore ale dimineţii de duminică, potrivit BBC.

804 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Namibiei a murit din cauza cancerului

Preşedintele Namibiei a murit din cauza cancerului

Liderul în vârstă de 82 de ani fusese diagnosticat cu cancer. El a dezvăluit publicului diagnosticul luna trecută.

Hage Geingob a devenit preşedinte în 2015 şi se afla la al doilea mandat, ultimul permis de lege.

Anul trecut a suferit o operaţie de aortă, iar în 2014 a dezvăluit că a supravieţuit cancerului de prostată.

Namibia urmează să organizeze alegeri prezidenţiale şi parlamentare în noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici