Preşedintele PSD: Este normal ca partidul să depună o moţiune. Luna în care va fi folosit instrumentul

Liderul social-democrat, Viorica Dăncilă, a declarat, marţi seara, că că ”este normal ca PSD să depună o moţiune” de cenzură, acest lucru urmând să aibă loc în februarie 2020, având în vedere ”programul de austeritate” pe care vrea să-l implementeze Guvernul Orban.

734 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD: Este normal ca partidul să depună o moţiune. Luna în care va fi folosit instrumentul

Viorica Dăncilă: Este normal ca PSD să depună o moţiune. Luna în care va fi folosit instrumentul politic

Viorica Dăncilă a admis, marţi seara, într-o emisiune TVR, că în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD s-a discutat despre moţiunea de cenzură care ar urma să fie depusă în februarie.

"Da. Este normal ca PSD să depună o moţiune, având în vedere programul de guvernare, având în vedere programul de austeritate pe care vrea să-l implementeze Guvernul Orban. Am promis că vom face opoziţie foarte activă, am promis că nu vom lăsa să fie sancţionaţi nici pensionarii, nici salariaţii şi nici să vedem măsurile anti-români pe care le ia acest guvern", a declarat Viorica Dăncilă.

Guvernul Orban a fost învestit, pe 4 noiembrie, în plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi „pentru”, din cele 233 de voturi necesare învestirii. Deputaţii şi senatorii au votat pentru validarea listei celor 16 miniştri, precum şi programul de guvernare al PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici