Pronosticurile lui Orban pentru un viitor Guvern cu USR-PLUS

  • Premierul Ludovic Orban vorbeşte deja de viitorul Guvern, alături de USR-PLUS
  • Dan Barna a anunţat, la un post naţional, că şi-ar dori un rezultat care să facă loc doar USR-PLUS la Palatul Victoria
  • PSD le strică planurile cu moţiunea pe care au anunţat că o depun la finalul lui august şi un candidat „de nerefuzat” pentru funcţia de premier
907 afișări
Imaginea articolului Pronosticurile lui Orban pentru un viitor Guvern cu USR-PLUS

Pronosticurile lui Orban pentru un viitor Guvern cu USR-PLUS

Le-a luat ceva să se pună la punct cu alianţele pentru locale...dar Orban vede deja „viitorul Guvern” alături de USR-PLUS. „Şi viitorul guvern USR-PLUS, ca de altfel şi actualul guvern, formează o echipă pentru bucureşteni şi colaborează pentru a duce la bun sfârşit toate proiectele pe care le are Bucureştiul”, afirma Orban la conferinţa de lansare a candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.  

Barna, pe de altă parte, nu vrea doar un deget, ci toată mâna. Mai degrabă nu ar împărţi Palatul Victoria cu liberalii, dar...trebuie să recunoască şi realitatea. Să câştigi atât de multe procente e un vis nerealist. 

„Evident că eu m-aş dori să avem un rezultat electoral care să ne permită să guvernăm singuri, ca USR-PLUS să guverneze singur. Însă, în politică legătura cu realitatea în general ajută”, a spus Dan Barna la Digi24.

În timp ce USR şi PNL fac planuri pentru viitorul Guvern, PSD încearcă să-l înlăture pe cel actual. Social-democraţii dorm cu moţiunea sub pernă şi le promit adversarilor o propunere de prim-ministru „de nerefuzat”. „Vom discuta, vom alege un candidat de nerefuzat, de prim-ministru mă refer”, a afirmat Gabriela Firea. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici