PSD a depus marţi la Senat o moţiune simplă pe Sănătate

Senatorul PSD Alexandru Cordoş a anunţat, marţi, după epuizarea dezbaterilor legislative din plenul Senatului, depunerea unei moţiuni simple pe Sănătate.

18 afișări
Imaginea articolului PSD a depus marţi la Senat o moţiune simplă pe Sănătate

PSD a depus marţi la Senat o moţiune simplă pe Sănătate (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Cordoş a anunţat în plenul Senatului că grupul PSD-PC a depus la Biroul Permanent moţiunea simplă cu titlul "Sănătatea între umilinţa oamenilor şi neputinţa Ministerului Sănătăţii".

După anunţul făcut de senatorul PSD, liderul grupului PDL, Traian Igaş, a intervenit la microfonul plenului, afirmând că moţiunea a fost depusă în afara programului Senatului, putând fi "inclusă în categoria interpelări, întrebări".

Programul de lucru al Senatului destinat dezbaterilor pe proiectele legislative se epuizase, senatorii urmând să susţină interpelări şi întrebări adresate membrilor Guvernului.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a precizat că, deşi secţiunea dedicată dezbaterilor legislative se epuizase, programul de lucru al Senatului nu se terminase, astfel că moţiunea simplă a PSD ar putea fi dezbătută, cel mai probabil săptămâna viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici