PSD cere iar demisia lui Vlad Voiculescu: „Sinistrul Sănătăţii se agaţă, fără ruşine, cu ghearele de scaun”

Social-democraţii îi cer demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu: „Sinistrul Sănătăţii se agaţă, fără ruşine, cu ghearele de scaunul de ministru”.

214 afișări
Imaginea articolului PSD cere iar demisia lui Vlad Voiculescu: „Sinistrul Sănătăţii se agaţă, fără ruşine, cu ghearele de scaun”

PSD cere iar demisia lui Voiculescu: Sinistrul Sănătăţii se agaţă, fără ruşine, cu ghearele de scaun

„Vlad Voiculescu nu a ratat nicio ocazie să ceară demisii, pe vremea când era în Opoziţie, invocând sus şi tare principiul responsabilităţii politice”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii cer din nou demisia ministrului Sănătăţii.

„Acum, când în mandatul său au avut loc cele mai multe tragedii umane: pacienţi arşi de vii sau sufocaţi din lipsă de oxigen, bolnavi în stare gravă evacuaţi în miez de noapte, morţi îngropaţi dezbrăcaţi în saci de plastic, <Sinistrul Sănătăţii> face tot ce poate şi se agaţă, fără ruşine, cu ghearele de scaunul de ministru! Aşa arată <reforma> pe care o face USR-PLUS”, se menţionează în finalul postării.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici