PSD: Iohannis nu se poate dezice de ceea ce a susţinut şi să ceară urgent demisia lui Cîţu

Social-democraţii i-au transmis preşedintelui Klaus Iohannis că trebuie să îi ceară urgent demisia lui Florin Cîţu, pentru că nu se poate dezice de ceea ce a susţinut public în nenumărate ocazii, aceea că este un criteriu eliminatoriu pentru funcţia de membru al Guvernului condamnarea penală.

3359 afișări
Imaginea articolului PSD: Iohannis nu se poate dezice de ceea ce a susţinut şi să ceară urgent demisia lui Cîţu

PSD: Iohannis nu se poate dezice de ceea ce a susţinut şi să ceară urgent demisia lui Cîţu

„Preşedintele Klaus Iohannis trebuie să ceară urgent demisia lui Cîţu! Iohannis nu se poate dezice de ceea ce tot el a susţinut public, în nenumărate ocazii: condamnarea penală este un criteriu eliminatoriu pentru funcţia de membru al Guvernului. Dublul standard nu are ce căuta la înălţimea funcţiei de Preşedinte al ţării! #FărăStandardeDuble #DemisiaCîţu”, transmit social-democraţii.

Ei au postat şi un clip video în care şeful statului afirmă că nu va desemna în funcţii publice persoane cu probleme penale.

„Eu, preşedintele României, nu voi desemna o persoană urmărită sau condamnată penal! Va fi un criteriu eliminatoriu. Este greşit ca în conducerea statului să ajungă oameni cu probleme penale. Ei ajuns acolo şi vor să îşi apere pielea proprie! Părerea mea despre persoanele care sunt n curs de a fi cercetate penal sau care sunt în curs de a fi judecate penal sau care au condamnări penale, această opinie o cunoaşteţi. După părerea mea, nu au ce căuta în fruntea statului”, sunt declaraţiile şefului statului invocate de PSD.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici