PSD: Iohannis şi Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19

  • Social-democraţii îi acuză pe preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban că „vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca în primăvară, când le ofereau iluzia că vor pregăti spitalele ţării de lupta cu pandemia”.
764 afișări
Imaginea articolului PSD: Iohannis şi Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19

PSD: Iohannis şi Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19

„Iohannis şi Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca în primăvară, când le ofereau iluzia că vor pregăti spitalele ţării de lupta cu pandemia. Românii ştiu însă bine ce înseamnă vizitele electorale ale lui Iohannis în centrele de vaccinare goale pentru că nu există încă un vaccin! Aşa cum miile de medici din ţară ştiu şi ei la fel de bine că nici n-ar avea unde să ţină un asemenea vaccin la -80 de grade”, transmit pe Facebook social-democraţii.

PSD acuză Guvernul PNL că nu s-a gândit din timp să doteze sistemul sanitar cu un ”lanţ de frig, vital în asemenea situaţii”.

„Guvernarea Orban a probat deja, în competiţia pentru materiale sanitare cu ţările europene, că a adus în România cele mai proaste măşti, la cele mai mari preţuri. Numai ca să poată fura liberalii mai mult! Cu PNL la putere, şi vaccinul va ajunge în Romania la fel: greu şi în condiţii necorespunzătoare”, se menţionează în postarea PSD.

Iohannis şi Guvernul Orban vând românilor #iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca în primăvară, când le ofereau...

Publicată de Partidul Social Democrat pe Luni, 30 noiembrie 2020

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici