PSD pregăteşte un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, în Argeş

PSD Argeş pregăteşte, pentru sâmbătă, un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, la care aşteaptă participarea a aproximativ cinci mii de persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2203 afișări
Imaginea articolului PSD pregăteşte un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, în Argeş

PSD Argeş pregăteşte un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de PSD Argeş, filiala social-democrată va organiza, sâmbătă, între orele 17.00 – 19.00, un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, în Piaţa "Vasile Milea" din Piteşti.

Potrivit autorităţilor locale, mitingul social-democraţilor este autorizat.

La protestul de susţinere a Guvernului Grindeanu se preconizează prezenţa a aproximativ cinci mii de persoane.

"Este un miting autorizat, dedicat tuturor argeşenilor, nu numai pentru membrii şi simpatizanţii PSD, ci pentru toţi cei care vor să se respecte programul de guvernare. Mesajul nostru este de STABILITATE, SOLIDARITATE şi UNITATE. În continuare, sperăm că putem trăi împreună, în ţara noastră. România este a tuturor românilor şi nu trebuie divizată de dispute politice şi diferenţe de opinie. Milioanele de voturi primite în 11 decembrie ne obligă să aplicăm proiectul de guvernare", se arată în comunicatul PSD Argeş.

În data de 5 februarie, zeci de argeşeni au confirmat că se vor aduna, ziua următoare, în Piaţa "Vasile Milea", şi vor protesta împotriva preşedintelui. Mobilizarea s-a făcut pe Facebook sub denumirea "Argeşul nu-l mai vrea pe Iohannis". În ziua protestului, organizatorii au contramandat mitingul de la Piteşti, susţinând că se vor alătura protestatarilor din Capitală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici