PSD va propune reorganizarea SPP

Liderul grupului parlamentar PSD din Cameră, Viorel Hrebenciuc, a declarat, luni, după reuniunea grupurilor PSD şi PC, că formaţiunea sa va propune, în cadrul a două proiecte de legi, reorganizarea SPP şi STS, întrucât SPP, "condus de Băsescu, face poliţie politică", urmărind membrii conducerii PSD.

37 afișări
Imaginea articolului PSD va propune reorganizarea SPP

PSD va propune reorganizarea SPP

Hrebenciuc a precizat că PSD va da marţi publicităţii două proiecte de lege cu privire la reorganizarea SPP şi STS.

"Am constat pe parcursul activităţii în această vară că, cel puţin cei din cadrul SPP, conduşi direct de domnul Băsescu, fac poliţie politică. S-a constituit la nivelul domnului general Burian (Alexandru Burian, n.r.) o secţiune care se ocupă de acest lucru, care nu face decât să urmărească membrii PSD în teritoriu şi preşedintele şi vicepreşedinţii PSD", a afirmat Hrebenciuc.

Hrebenciuc a precizat că grupurile parlamentare ale PSD şin Senat şi Camera Deputaţilor au solicitat, luni, în cadrul reuniunii ce a precedat sesiunea legislativă, să se iniţieze aceste două proiecte de lege prin care să se reorganizeze SPP şi STS.

"În general, toţi colegii din grupul parlamentar, ne-au cerut să venim cu două proiecte de legi, le şi avem făcute. Mâine (marţi, n.r.) la grupul parlamentar, le dăm publicităţii", a spus Hrebenciuc.

El a adăugat, răspunzând unei întrebări, că cele două proiecte de lege prevăd, printre altele, reorganizarea SPP şi STS, astfel încât nominalizarea şefilor celor două servicii să se facă, la propunerea preşedintelui, de către Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici