Publika.md: Traian Băsescu efectuează o vizită privată, vineri, în Republica Moldova

Preşedintele Traian Băsescu se va deplasa, vineri, la Chişinău, într-o vizită privată, afirmă surse guvernamentale de la Chişinău, citate de site-ul Publika.md.

539 afișări
Imaginea articolului Publika.md: Traian Băsescu efectuează o vizită privată, vineri, în Republica Moldova

Preşedintele Traian Băsescu (Imagine: Radu Ştefan/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate de site-ul moldovean, Traian Băsescu ar urma să participe la recepţia organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Republica Moldova urmează să parafeze vineri, cu ocazia summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, acordul de asociere cu Uniunea Europeană.

Preşedintele Băsescu participă la summitul de la Vilnius, având programată vineri, după sesiunea plenară, o declaraţie de presă. Miercuri seară, înainte de plecarea la Vilnius, preşedintele Băsescu a declarat în legătură cu Republica Moldova: "următorul proiect de ţară pentru România, pe care cred că de acum îl putem spune public este: vrem să ne întregim ţara".

Preşedinţia nu a făcut nicio precizare în legătură cu vizita de vineri a preşedintelui Băsescu la Chişinău.

Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, declara joi, pe Aeroportul "Henri Coandă", că merge împreună cu preşedintele Traian Băsescu şi cu delegaţia română la Summit-ul de la Vilnius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici