Purtătorul de cuvânt al MAE, Ovidiu Dranga, a fost numit în postul de secretar de stat

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe, Ovidiu Dranga, a fost numit în postul de secretar de stat al ministerului, prin decizie a premierului Victor Ponta.

473 afișări
Imaginea articolului Purtătorul de cuvânt al MAE, Ovidiu Dranga, a fost numit în postul de secretar de stat

Purtătorul de cuvânt al MAE, Ovidiu Dranga, a fost numit în postul de secretar de stat

Numărul secretarilor de stat din Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a fost suplimentat de Guvern cu un post, ajungând la patru astfel de funcţii, prin modificarea organigramei.

La jumătatea luni mai, ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, a declarat, pentru MEDIAFAX, că organigrama ministerului va fi modificată astfel încât să cuprindă patru posturi de secretari de stat, cu unul mai mult decât cele prevăzute în prezent.

De asemenea, Marga a precizat că în prezent sunt ocupate trei posturi de secretari de stat - Bogdan Aurescu, Luminiţa Odobescu şi Dan Petre -, urmând ca pentru al patrulea să fie desemnat în perioada următoare ocupantul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici