Răspunsul lui Marcel Ciolacu la aflarea recomandării de prim-ministru venite din partea liberalilor: PSD are o propunere de premier

  • Partidul Social Democrat are o propunere de prim-ministru, spune, joi, Marcel Ciolacu.
  • Reacţia preşedintelui PSD vine după ce conducerea PNL a votat ca propunerea liberalilor pentru postul de premier să fie Nicolae Ciucă.
6111 afișări
Imaginea articolului Răspunsul lui Marcel Ciolacu la aflarea recomandării de prim-ministru venite din partea liberalilor: PSD are o propunere de premier

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Eu credeam că îl propun pe domnul Rafila. În acest moment, Partidul Social Democrat are o propunere de prim-ministru. În acest moment înţeleg că PNL are o altă propunere pentru rotaţie”, spune Marcel Ciolacu.

Nicolae Ciucă a fost votat în unanimitate să fie susţinut de PNL pentru a fi premier şi şef al delegaţiei de negociere cu PSD şi UDMR. Anunţul a fost făcut de doi dintre prim-vicepreşedinţii partidului, în absenţa lui Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici