Replica lui Băsescu după ce Iohannis a spus că este „primul preşedinte care nu a fost comunist”: Nu m-a întrebat niciodată furtuna dacă sunt membru de partid

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu a admis, duminică seara, că a fost membru PCR, fiind o condiţie să comande o navă, afirmând că ”că pe mare nu m-a întrebat niciodată furtuna dacă sunt membru de partid”, după ce Klaus Iohannis a spus că e primul preşedinte care nu a fost comunist.

6299 afișări
Imaginea articolului Replica lui Băsescu după ce Iohannis a spus că este „primul preşedinte care nu a fost comunist”: Nu m-a întrebat niciodată furtuna dacă sunt membru de partid

Băsescu, replică pentru Iohannis: Nu m-a întrebat niciodată furtuna dacă sunt membru de partid

”Nu ştiu dacă dl. Iohannis a fost membru de partid sau nu, dar eu am fost membru de partid. Trebuie să spun că pe mare nu m-a întrebat niciodată furtuna dacă sunt membru de partid. Era o condiţie ca să poţi să preie comanda unei nave... Ce comandă... Noi am ieşit din Institut 95% membri de partid. În anul patru ne-a făcut membri de partid. Deci de la gradul de ofiţer trei ne făceau membri de partid. Eu nu mi-am câştigat pâine din calitatea de membru de partid, ci din cea de comandant, de căpitan de cursă lungă”, a declarat la România TV fostul preşedinte Traian Băsescu.

Klaus Iohannis a spus, duminică seara, în timpul marşului „Memorial 22 Decembrie 1989: Suntem alături de ei!” că este primul preşedinte care nu a fost comunist, acesta fiind motivul pentru care a ales să participe la eveniment.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici