Revizuirea Constituţiei: Liderii USL au stabilit un program de lucru de opt ore pe zi

Liderii USL au convenit luni seară asupra unui program de lucru în comisia pentru revizuirea Constituţiei de opt ore per zi, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din USL.

382 afișări
Imaginea articolului Revizuirea Constituţiei: Liderii USL au stabilit un program de lucru de opt ore pe zi

Reviuirea Constituţiei: Liderii USL au stabilit un program de lucru de opt ore pe zi

Liderii USL au luat în discuţie propunerea liderului PNL Crin Antonescu pentru un program "accelerat" al discuţiilor privind revizuirea Constituţiei.

În cele din urmă s-a convenit un program de lucru zilnic de opt ore, fiecare formaţiune din USL angajându-se să asigure prezenţa tuturor membrilor săi la lucrări.

Liderii USL au avut, luni seară, o discuţie asupra propunerilor de modificare a Constituţiei şi au convenit asupra amendamentelor la legea fundamentală, urmând ca propunerile să fie înaintate Comisiei de revizuire a Constituţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici