Rodica Biro, propusă la conducerea CNAS de ministrul Sănătăţii. Premierul nu a luat încă o decizie

Rodica Biro a fost propusă să preia funcţia de preşedinte al Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate(CNAS) de ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, dar premierul Dacian Cioloş nu a luat încă o decizie, au precizat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

1931 afișări
Imaginea articolului Rodica Biro, propusă la conducerea CNAS de ministrul Sănătăţii. Premierul nu a luat încă o decizie

Rodica Biro, propusă la conducerea CNAS de ministrul Sănătăţii. Premierul nu a luat încă o decizie (Imagine: zi-de-zi.ro)

"Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a propus-o pe Rodica Biro la conducerea CNAS, dar prim-ministrul Dacian Cioloş încă nu a luat o decizie în acest sens", au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Rodicai Biro a fost numită, la 1 septembrie anul trecut, în funcţia de preşedinte director general al Casei Asigurărilor de Sănătate Mureş, instituţie în care anterior a fost director Relaţii Contractuale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici