Rovana Plumb: Maria Băsescu ar trebui să îl determine pe Traian Băsescu să plece

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, a adresat un apel, sâmbătă, soţiei preşedintelui Traian Băsescu, Maria Băsescu, să îl determine pe acesta să demisioneze.

1585 afișări
Imaginea articolului Rovana Plumb: Maria Băsescu ar trebui să îl determine pe Traian Băsescu să plece

Rovana Plumb: Maria Băsescu ar trebui să îl determine pe Traian Băsescu să plece (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Plumb a spus, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al Organizaţiei de Femei a PSD, că Traian Băsescu nu este un bărbat puternic.

"Un bărbat care este politician trebuie să facă în aşa fel încât să acţioneze pentru populaţie, nu să lupte împotriva ei. Fiind femeie, mamă şi soţie, mă gândesc că în spatele lui Traian Băsescu, Maria Băsescu ar trebui să aibă un cuvânt de spus şi cred că Maria Băsescu ar trebui să îl determine pe Traian Băsescu să plece. Îi solicit Mariei Băsescu să îl determine pe Traian Băsescu să demisioneze", a declarat Rovana Plumb.

Ea a afirmat că preşedintele ar trebui să se pensioneze anticipat.

"El este marinar şi are dreptul să se pensioneze anticipat. Dar cred că Traian Băsescu nu are curaj să se pensioneze anticipat pentru că ştie bine că guvernul condus de el se comportă umilitor cu pensionarii", a mai spus Plumb.

La reuniunea Comitetului Executiv al Organizaţiei de Femei a PSD participă şi Victor Ponta şi Adrian Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici