Şandru: Filmul cu Băsescu lovind un copil este veridic

Preşedintele PIN, Lavinia Şandru, a declarat, vineri, că filmul prezentat joi pe site-ul ziarului "Gardianul" în care Traian Băsescu pare că loveşte un copil este veridic şi că reacţiile de joi seara ale şefului statului certifică acest lucru.

92 afișări
Imaginea articolului Şandru: Filmul cu Băsescu lovind un copil este veridic

Lavinia Şandru, preşedintele PIN (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Scena este veridică şi chiar reacţiile lui Băsescu certifică lucrul acesta. Nu ştia dacă a pălmuit vreun copil. S-a retras trei ore cu consilierii săi care l-au sfătuit să dezmintă jenant", a declarat Lavinia Şandru, pentru MEDIAFAX.

Şandru a susţinut că a fost de faţă la producerea incidentului.

"Pe scenă, lângă Băsescu erau Roberta, Tăriceanu şi alţii, eu fiind în lateralul scenei. Băsescu începuse să dea microfonul la oameni. Copilaşul acela se ţinea scai după Băsescu şi când a ajuns în apropierea lui a zis ceva de genul «Trăiască Iliescu». Colegii începuseră să vorbească, deşi erau şocaţi. Nu puteam crede că s-a întâmplat aşa ceva. Noi speram ca Băsescu să fie ales pentru a salva România. La mine, eu fiind în lateralul scenei au ajuns reacţiile oamenilor care au văzut ce s-a întâmplat", a relatat Lavinia Şandru.

Ea a menţionat şi reacţia de atunci a Robertei Anastase. "Roberta, ca noi toţi de altfel, a spus «Doamne, nu pot să cred». Totuşi, a mai făcut o remarcă ciudată: «Dacă, Doamne fereşte, e adevărat, sper să nu fi filmat cineva»", a adăugat Lavinia Şandru.

Deşi în 2004 făcea campanie pentru Traian Băsescu, în prezent Lavinia Şandru este apropiată de PSD. De altfel, la începutul lunii noiembrie, ea şi Mircea Geoană au semnat un protocol de susţinere a candidatului PSD la prezidenţiale şi au plantat un pin în curtea sediului social-democraţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici