Scutaru: Piedone, Anghel şi Grapini au renunţat la funcţiile din PC, dar rămân în partid

Prim-vicepreşedintele PC Cristian Popescu Piedone, vicepreşedintele Cristiana Anghel şi europarlamentarul Maria Grapini şi-au exprimat opţiunea de a renunţa momentan la funcţiile de conducere, fără a pleca din partid, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, vicepreşedintele PC Codrin Scutaru.

218 afișări
Imaginea articolului Scutaru: Piedone, Anghel şi Grapini au renunţat la funcţiile din PC, dar rămân în partid

Vicepreşedintele PC Codrin Scutaru (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Scutaru a spus că în şedinţa Biroului Politic al PC s-a discutat despre "anumite ieşiri" în presă sau în alte medii care se situează în afara politicii partidului.

"Am avut ieri Biroul Politic al partidului şi preşedintele partidului Daniel Constantin a bătut cu pumnul în masă pentru a nu mai fi ieşiri individuale în afara liniei partidului şi de aceea a fost exclus un coleg al nostru", a afirmat Scutaru, referindu-se la preşedintele PC Diaspora Avram Gal.

El a spus că aceste "ieşiri individuale" au creat percepţia că se doreşte în partid schimbarea conducerii partidului, iar acest lucru nu este adevărat deoarece majoritatea filialelor doresc stabilitate, nu schimbare.

"Toate nemulţumirile vor fi discutate în interiorul partidului aşa cum este nomal, nu există o majoritate care să dorească congres sau schimbarea conducerii, ci dimpotrivă majoritatea filialelor doresc stabilitate şi susţin actuala conducere", a precizat Scutaru.

El mai spus că va fi un dialog cu fiecare dintre cei care şi-au exprimat opţiunea de a renunţa la funcţiile de conducere, arătând că nemulţumirile vor fi rezolvate în interiorul partidului.

Senatorul Cristiana Anghel a declarat pentru MEDIAFAX că demisionează din funcţia de vicepreşedinte pe care o deţine în PC, dar rămâne în partid, arătând că doreşte o libertate de exprimare care să nu implice poziţia partidului.

"Am declarat că demisionez din funcţia de vicepreşedinte al PC deoarece mă simţeam încorsetată de aceasta funcţie. Cristiana Anghel trebuie să aibă liberate de exprimare , când eram vicepreşedinte eram obligată să mă exprim în numele partidulu. Mi-am asumat iniţierea unor legi controverste şi nu am vrut să implic partidul", a mai spus Anghel.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici