Şedinţa în plen a Senatului a fost suspendată din lipsă de cvorum

Şedinţa în plen a Senatului a fost suspendată din lipsă de cvorum înainte de ora prevăzută în program, după ce, în urma apelului nominal, s-a constatat că în sală mai erau numai 63 de senatori.

385 afișări
Imaginea articolului Şedinţa în plen a Senatului a fost suspendată din lipsă de cvorum

Şedinţa în plen a Senatului a fost suspendată din lipsă de cvorum (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

Apelul nominal a fost făcut la solicitarea viceliderului grupului PSD Alexandru Cordoş, care a remarcat că în sală nu mai exista cvorumul de şedinţă necesar.

De asemenea, lucrările de miercuri ale Senatului au început cu mai mult de o jumătate de oră întârziere.

Plenul Senatului a validat, miercuri, cu 106 voturi "pentru", 7 voturi "împotrivă" şi trei abţineri, noua componenţă a Biroului permanent al acestei Camere, noi membri fiind vicepreşedintele Laurenţiu Chirvăsuţă (UNPR), secretarul Gheorghe David (PDL) şi chestorul Fekete Andras Levente (UDMR).

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, şi liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, au anunţat, miercuri, în plenul Senatului, că reprezentanţii acestor grupuri iniţiază un protest parlamentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici