Şedinţă la sediul USL după discuţia din CSAT pe subiectul accidentului aviatic din Apuseni

Liderii USL s-au reunit la această oră într-o şedinţă la sediul Uniunii, după discuţiile din CSAT pe marginea accidentului aviatic din Apuseni, fiind prezenţi o serie de miniştri care au participat la reuniunea Consiliului.

684 afișări
Imaginea articolului Şedinţă la sediul USL după discuţia din CSAT pe subiectul accidentului aviatic din Apuseni

Şedinţă la sediul USL după discuţia din CSAT pe subiectul accidentului aviatic din Apuseni (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din USL, la discuţii participă preşedintele PNL, Crin Antonescu, ministrul Finanţelor Daniel Chiţoiu, ministrul Transporturilor Ramona Mănescu, fiind aşteptaţi şi liderii PSD.

Mai sunt prezenţi Eduard Hellvig, Ilie Sârbu, Robert Cazanciuc şi Liviu Voinea.

Între subiectele care ar urma să fie analizate priveşte oportunitatea modificării legii de funcţionare a Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, au mai susţinut sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici