Sediul de campanie electorală al lui Teo Trandafir a fost vandalizat

PDL susţine că un grup de persoane necunoscute a vandalizat, în noaptea de marţi spre miercuri, sediul de campanie electorală al Teodorei Trandafir.

48 afișări
Imaginea articolului Sediul de campanie electorală al lui Teo Trandafir a fost vandalizat

Sediul de campanie electorală al Teodorei Trandafir a fost vandalizat (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Conform unui comunicat semnat de Cristian Preda, purtătorul de cuvânt al candidatului PDL în Colegiul 19, "faţada sediului, colantată cu imaginea de campanie electorală a Teodorei Trandafir, a fost vandalizată prin folosirea unor sticle cu vopsea".

Echipa de campanie electorală a Teodorei Trandafir a sesizat poliţia, care a început o anchetă, se arată în comunicat.

PDL susţine că vandalizarea sediului se înscrie în "lungul şir de acţiuni de campanie electorală murdară pe care Liliana Mincă a început-o încă de acum zece zile".

În prima săptămână de campanie au fost tăiate aproape toate banner-ele Teodorei Trandafir. Tot în aceeaşi săptămână echipa Lilianei Mincă a răspândit un material mincinos despre Teo Trandafir, prin intermediul unui ziar de campanie, intitulat "Colegiul 19". Apoi, după ce Victor Ponta a anunţat că în viitor nu va mai exista o alianţă PSD+PC, Mincă a renunţat la culoarea roşie şi "a furat" culoarea Teodorei Trandafir şi chiar sloganul "cu mai mult suflet". Acum au început să distribuie materiale de campanie mincinoase cu poza trucată a Teodorei Trandafir, difuzând inclusiv un calendar pe 2009, se mai arată în comunicat.

PDL consideră că astfel de acţiuni violente nu vor aduce mai multe voturi candidatului PSD+PC, Liliana Mincă.

"Liliana Mincă se înşală considerând că cetăţenii nu vor înţelege diferenţa dintre campania murdară pe care o poartă şi proiectele concrete ale Teodorei Trandafir privind copiii", se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici