Sediul PDL din Bistriţa a fost vandalizat - FOTO

Sediul PDL din Bistriţa a fost vandalizat, în noaptea de luni spre marţi, pe geamurile acestuia fiind scrise, cu vopsea neagră şi portocalie, mesajele "A venit pensia cu 25% reducere!", "Hoţii!", "Jos PDL!" şi "Trăiţi bine?".

80 afișări
Imaginea articolului Sediul PDL din Bistriţa a fost vandalizat - FOTO

Sediul PDL din Bistriţa a fost vandalizat (Imagine: Cristiana Sabau/Mediafax Foto)

Şeful departamentului de imagine şi comunicare al PDL Bistriţa-Năsăud, Gabriela Montoiu, a declarat, marţi, că a descoperit inscripţiile cu vopsea în momentul în care a ajuns la birou.

Pe geamurile sediului PDL au fost scrise, cu vopsea neagră şi portocalie, mesajele "A venit pensia cu 25% reducere!", "Hoţii!", "Jos PDL!" şi "Trăiţi bine?".

"Nu ştim cine le-a făcut şi nici când. Bănuim că azi noapte (în noaptea de luni spre marţi - n.r.). Nu avem cameră de supraveghere, ca urmare nu putem oferi prea multe informaţii. Am sesizat Poliţia şi aşteptăm rezultatul anchetei", a declarat Montoiu.

Agentul principal Viorel Pop de la Poliţia Bistriţa-Năsăud, sosit la faţa locului, a declarat că instituţia va face o anchetă.

"Nu ştiu dacă au fost descoperiţi cei care au mai pictat şi pereţii altor clădiri. E treaba celor de la Judiciar. Vor lua amprente şi vom vedea", a spus el.

Sediul PDL din Bistriţa se află în centrul municipiului, lângă zona pietonală, iar până de curând se învecina cu Direcţia Judeţeană de Pază. Instituţia s-a mutat însă, la sfârşitul anului trecut, într-o altă clădire.

Mesajele "Trăiţi bine?", "Hoţii!", "Jos PDL!" au fost scrise şi pe pasajul care face legătura între strada Dornei şi pietonalul Liviu Rebreanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici