Şeful PSD Online spune ce crede că se ascunde, de fapt, în SPATELE scrisorii în care se cere demisia lui Dragnea

Preşedintele PSD Online, Mircea Drăghici, a scris miercuri, pe Facebook, că „adevăratele motive” din spatele scrisorii prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt legea offshore, referendumul pentru familie şi legile justiţiei, iar schimbarea şefului PSD va duce partidul în opoziţie.

2530 afișări
Imaginea articolului Şeful PSD Online spune ce crede că se ascunde, de fapt, în SPATELE scrisorii în care se cere demisia lui Dragnea

Şeful PSD Online spune ce s-ar ascunde, de fapt, în spatele scrisorii în care se cere demisia lui Dragnea

„Democraţia este o valoare fundamentală pentru PSD şi respectăm şi apreciem toate formele ei de manifestare. Dar din păcate, ceea ce se întâmplă astăzi în interiorul partidului nu ţine nici de manifestarea vreunei forme a democraţiei şi nici de statutul partidului. Statutul partidului stabileşte într-adevăr forurile în care funcţionează democraţia de partid şi în aceste foruri trebuie dezbătute problemele partidului, dacă există cu adevărat! Această scrisoare nu respectă nici conduita cerută de partid, nici spiritul şi decenţa dezbaterii în PSD. Această scrisoare este mai degrabă o lovitură incorectă aplicată într-un moment ales prost. Cum puteţi crede că o scrisoare poate să reprezinte modul democratic de manifestare într-un partid, şi mai grav, la nivelul conducerii unui partid? Nu suntem actori într-o schiţă a lui Caragiale! Cu toate că, din afară, aşa pare! Liderii unui partid nu fac scrisori, nu fac bileţele, nu semnează fiţuici...”, a scris, miercuri, pe Facebook, preşedintele PSD Online, Mircea Drăghici.

Acesta spune că îl sprijină „fără rezerve” pe Liviu Dragnea.

„Putem să aruncăm o privire de ansamblu asupra ceea ce a reuşit să facă PSD sub actuala conducere. Avem o guvernare de succes, rezultate economice bune, o îmbunătăţire semnificativă a veniturilor populaţiei. În acelaşi timp PSD, că partid de guvernământ, se află aproape de finalul luptei cu abuzurile judiciare, comise în trecutul apropiat de instituţii de forţă pe care le cunoaştem cu toţii. Că răspuns imediat dat semnatarilor aşa zisei scrisori, sprijin fără rezerve unitatea partidului şi pe preşedintele ales, Liviu DRAGNEA!”, menţionează liderul PSD Online.

Drăghici spune că o demisie a lui Dragnea din fruntea PSD ar duce „inevitabil la pierderea guvernării”.

„În acelaşi timp fac un apel către toţi liderii şi membrii PSD responsabili să îşi manifeste solidaritatea cu partidul şi conducerea lui în aceste momente în care se încearcă, pe toate fronturile, divizarea noastră. Cred că acest moment nu este ales întâmplător! PSD se confruntă de mai bine de un an şi jumătate cu atacuri politice şi judiciare şi toate acestea pentru a împiedica guvernarea. PSD are de partea lui democraţia dar şi rezultatele economice! Acestea sunt doar două din motivele pentru care PSD se află sub asediu. Ceea ce nu înţeleg cei care pun la cale dezbinarea PSD prin înlăturarea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului este faptul că acest demers poate duce la destabilizarea României pe toate planurile, nu numai pe cel politic. Ce se cere acum în spaţiul public va duce inevitabil la pierderea guvernării şi în acelaşi timp se vor pierde toate proiectele legislative enunţate în campanie –Dreptate până la capăt!”, a precizat preşedintele PSD Online.

Potrivit lui Mircea Drăghici, „adevăratele motive” pentru care se cere demisia lui Liviu Dragnea nu sunt cele exprimate în scrisoare.

„Se poate ajunge la crearea unei alte majorităţi parlamentare care să schimbe legile electorale şi cel mai probabil se va ajunge ca primarii să fie aleşi în două tururi de scrutin. Recunoaşteţi acest scenariu, aceste obiective? Seamănă izbitor cu cele ale preşedintelui Johannis! România va pierde singura guvernare de după revoluţie care are la baza un program solid de guvernare, cu care, repet, a câştigat votul de încredere a milioane de romani! Trei lucruri nu pot fi trecute cu vederea, trei lucruri cu care vor să îngenuncheze România: 1. Gazele pe GRATIS – legea offshore; 2. Dreptul minorităţilor sexuale de a avea acces la copii – referendumul; 3. Pierderea puterii cătuşelor – legile justiţiei. Acestea sunt adevăratele motive pentru care Liviu Dragnea <trebuie executat>! Acestea sunt obiectivele celor care atacă, partidul şi România, din exterior!”, a conchis liderul PSD Online.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici