Senatorul Mihai Neagu infirmă înscrierea în UNPR şi susţine că este în "negocieri avansate" cu PSD

Senatorul de Suceava Mihai Neagu a infirmat, vineri, că s-ar fi înscris în UNPR, aşa cum a anunţat această formaţiune politică, precizând că se află în "negocieri avansate" pentru a se înscrie în PSD.

177 afișări
Imaginea articolului Senatorul Mihai Neagu infirmă înscrierea în UNPR şi susţine că este în "negocieri avansate" cu PSD

Senatorul Mihai Neagu infirmă înscrierea în UNPR şi susţine că este în "negocieri avansate" cu PSD (Imagine: Senat)

Neagu a declarat corespondentului MEDIAFAX că infirmă că s-ar fi înscris în UNPR.

"Infirm înscrierea în UNPR. Sunt în negocieri avansate cu PSD", a spus senatorul sucevean.

Surse din PSD Suceava au confirmat corespondentului MEDIAFAX că sunt negocieri cu senatorul Mihai Neagu pentru înscrierea acestuia în partid.

UNPR a anunţat, vineri, înscrierea în partid a deputatului PNL de Buzău Titi Holban, a deputatul PPDD de Neamţ Constantin Moisii şi a senatorului independent de Suceava Mihai Neagu.

Senatorul independent de Suceava Mihai Neagu a fost ales în 2012 din partea USL (PC). El a fost preşedinte al organizaţiei judeţene PC Suceava până în decembrie 2013 când a demisionat din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici