Senatorul Valer Marian, ales preşedinte al PSD Satu Mare

Senatorul Valer Marian a fost ales, marţi, preşedinte al PSD Satu Mare, în cadrul conferinţei judeţene de alegeri, la care au participat aproximativ 500 de delegaţi şi invitaţi din judeţ.

105 afișări
Imaginea articolului Senatorul Valer Marian, ales preşedinte al PSD Satu Mare

Senatorul Valer Marian, ales preşedinte al PSD Satu Mare (Imagine: Bogdan Baraghin/Medafax Foto)

Senatorul Valer Marian a fost ales preşedinte al PSD Satu Mare în unanimitate de cei 351 de delegaţie, el fiind singurul candidat la această funcţie.

În funcţia de prim-vicepreşedinte a fost ales, tot în unanimitate, deputatul Gheorghe Ciocan, cel care a condus până marţi, timp de 14 ani, organizaţia judeţeană a PSD Satu Mare.

Totodată, în cadrul conferinţei judeţene au fost aleşi 15 vicepreşedinţi şi un secretar executiv, în persoana consilierului judeţean Ioan Viman.

Valer Marian i-a mulţumit, în discursul său, fostului preşedinte Gheorghe Ciocan pentru rezultatele obţinute de PSD la ultimele alegeri.

"La aceste rezultate un merit deosebit l-a avut preşedintele organizaţiei judeţene, colegul şi prietenul meu Ghiţă Ciocan. Şi vreau să o spun cu toată convingerea şi cu obiectivitate, indiferent de unele nerealizări sau de unele critici la adresa sa, acest om a reprezentat totuşi cu cinste organizaţia noastră timp de 14 ani şi merită să îl aplaudăm. Este unul dintre cei mai vechi lideri judeţeni ai partidului nostru şi trebuie să recunoaştem că a onorat cu cinste organizaţia şi partidul în înaltele funcţii pe care le-a deţinut: de prefect, de vicepreşedinte şi de preşedinte al Consiliului Judeţean şi, actualmente, de parlamentar", a spus Valer Marian.

Acesta şi-a propus pe viitor să atragă noi membri în organizaţia judeţeană.

"Va trebui să realizăm o întărire şi o dinamizare a organizaţie noastre şi, în acest sens, doresc cât mai curând posibil să realizăm o reevaluare a tuturor organizaţiilor, să continuăm atragerea de tineri, de intelectuali, de muncitori, de agricultori şi de pensionari", a spus Valer Marian.

Prezent la conferinţă, liderul PSD, Victor Ponta, a ţinut să îi felicite pe cei doi şi le-a cerut să facă echipă în continuare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici