Silviu Prigoană, posibil candidat PDL la Primăria Sectorului 4

Omul de afaceri Silviu Prigoană ar putea fi candidatul PDL la Primăria Sectorului 4, în echipa condusă de secretarul general al partidului, Vasile Blaga, care, cel mai probabil, va candida la Primăria Capitalei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse PDL.

105 afișări
Imaginea articolului Silviu Prigoană, posibil candidat PDL la Primăria Sectorului 4

Silviu Prigoană, posibil candidat PDL la Primăria Sectorului 4 (Imagine: Mediafax Foto)

Surse din PDL au precizat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că omul de afaceri Silviu Prigoană ar putea fi nominalizat de către democrat-liberali candidat la Primăria Sectorului 4.

La Sectorul 1, candidatul PDL ar putea fi Vasile Gherasim sau chiar Răzvan Murgeanu.

La sectorul 2, PDL ar putea merge cu Daniel Ionescu, viceprimar al Sectorului.

La Sectorul 3, candidatul va fi Liviu Negoiţă.

La Sectorul 5, una dintre variantele vehiculate este deputatul Cristian Rădulescu, liderul filialei PDL Sector 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici