Simirad: PSD s-a vanghelizat, ceea ce va determina răsturnări spectaculoase în partid

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Constantin Simirad, exclus recent din rândul social-democraţilor, a declarat joi, că PSD s-a "vanghelizat", iar acest lucru va conduce la răsturnări spectaculoase în acest partid, una dintre "surprize" urmând să apară din partea grupului de la Cluj.

16 afișări
Imaginea articolului Simirad: PSD s-a vanghelizat, ceea ce va determina răsturnări spectaculoase în partid

Simirad: PSD s-a vanghelizat, ceea ce va determina răsturnări spectaculoase în partid (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Constantin Simirad a afirmat, într-o conferinţă de presă, că PSD s-a "vanghelizat" în ultima perioadă, ceea ce va determina răsturnări spectaculoase, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"PSD s-a vanghelizat şi veţi vedea oameni din acest partid care vor lua poziţie. Dacă s-a ajuns ca Marian Vanghelie să propună excluderea lui Miron Mitrea din partid, atunci lucrurile se complică în PSD, fiind de aşteptat răsturnări spectaculoase în acest partid", a spus Simirad.

El a spus că Mircea Geoană ar trebui să se aştepte la o surpriză din partea grupului de la Cluj, de genul celei din urmă cu câteva zile, când Octav Cozmâncă s-a autosuspendat din PSD şi a adresat critici virulente conducerii partidului.

"Întrevăd o surpriză pe care Geoană o va avea de la Cluj, în genul celei oferite de Octav Cozmâncă. Cu siguranţă, grupul de la Cluj nu-l va susţine pe Mircea Geoană în alegeri", a declarat Constantin Simirad.

Şeful CJ Iaşi, Constantin Simirad, a fost exclus recent din PSD, după ce şi-a anunţat sprijinul pentru Traian Băsescu în alegerile prezidenţiale. Totodată, Simirad l-a criticat pe liderul social-democraţilor, Mircea Geoană, despre care a spus că nu ar fi potrivit pentru funcţia de preşedinte al ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici