Şova: Candidatul USL la prezidenţiale va rămâne Antonescu, dar şi Ponta ar face faţă unei astfel de curse

Candidatul USL la alegerile prezidenţiale din 2014 este Crin Antonescu, spune ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Şova (PSD), care arată totodată că, din punctul său de vedere această situaţie nu se va schimba, dar şi că Victor Ponta ar face faţă unei astfel de curse.

233 afișări
Imaginea articolului Şova: Candidatul USL la prezidenţiale va rămâne Antonescu, dar şi Ponta ar face faţă unei astfel de curse

Crin Antonescu şi Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Noi nu putem discuta la alegerile prezidenţiale despre PSD pentru că avem Uniunea Social-Liberală, iar candidatul va fi al Uniunii Social-Liberale. Candidatul Uniunii Social-Liberale este domnul Antonescu", a spus Şova la emisiunea "După 20 de ani", difuzată duminică de Pro TV.

El a răspuns astfel întrebării unuia dintre moderatori, care dorise să afle dacă, în contextul evoluţiei schimburilor de replici şi poziţiilor divergente ale celor doi lideri ai USL, consideră că PSD ar trebui să se prezinte la alegeri cu un candidat propriu.

Pe de altă parte, Şova a spus că premierul Victor Ponta ar face faţă cursei pentru această funcţie.

"Opinia mea şi a tuturor este că ar face faţă unei asemenea curse, numai că domnia sa a spus că vrea să rămână prim-ministru", a spus Şova.

El a arătat că în opinia sa situaţia nu se va schimba în viitor.

"Din punctul meu de vedere îl vom avea candidat la preşedinţie pe domnul Crin Antonescu", a conchis ministrul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici