Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-ar fi agravat din cauza Covid-19, a susţinut un apropiat. Administraţia Penitenciarelor infirmă

  • Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu anunţa joi că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat, după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19 în penitenciar
  • El acuza că apropiaţii nu pot lua legătura cu fostul lider social-democrat de două zile.
  • Administraţia Penitenciarelor i-a răspuns, la scurt timp, că niciun condamnat nu are nevoie de terapie intensivă, toţi bolnavii având forme uşoare şi medii.
6574 afișări
Imaginea articolului Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-ar fi agravat din cauza Covid-19, a susţinut un apropiat. Administraţia Penitenciarelor infirmă

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-ar fi agravat! Ştefănescu: Nu reuşim să luăm legătura cu el

„Niciun pacient aflat în custodia Penitenciarului-Spital Bucureşti-Jilava nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă, unitatea penitenciar-spital asigurând conduita terapeutică specifică pentru forme uşoare şi medii de îmbolnăvire cu COVID19. În acelaşi registru, subliniem că starea de sănătate a tuturor pacienţilor confirmaţi pozitiv SARS-CoV-2 este stabilă şi nu au fost înregistrate modificări care să impună suport medical extern”, a transmis ANP.

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, un apropiat al ex-liderului PSD, a transmis joi un mesaj, alertat că viaţa lui Dragnea ar fi în pericol. 

„Vā anunţ cā starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci şi v-am informat pe toţi! De 2 zile nu reuşim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuzā sā dea orice explicaţie familiei, avocatului sau presei! Vā voi ţine la curent când vom afla detalii”, transmite pe Codrin Ştefănescu.

ANP a explicat şi de ce nu i-a oferit informaţii lui Codrin Ştefănescu: „informaţiile cu caracter confidenţial (informaţiile privind starea pacientului, rezultatele investigaţiilor, diagnosticul, prognosticul, tratamentul, datele personale) pot fi furnizate numai în cazul în care pacientul îşi dă consimţământul explicit sau dacă legea o cere în mod expres”.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost confirmat cu Covid-19 şi a fost transferat la Penitenciarul-spital Jilava.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici