Stavarache: Negocierile lui Tăriceanu cu PSD reprezintă una act trădare a PNL

Preşedintele PNL Bacău, Romeo Stavarache, susţine că negocierile purtate de Călin Popescu Tăriceanu cu reprezentanţii PSD reprezintă un "act de trădare" a PNL, deoarece decizia luată în Delegaţia Permanentă în privinţa USL nu este deloc una pripită sau necugetată.

147 afișări
Imaginea articolului Stavarache: Negocierile lui Tăriceanu cu PSD reprezintă una act trădare a PNL

Stavarache: Negocierile lui Tăriceanu cu PSD reprezintă una act trădare a PNL (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Mă surprinde gestul domului Călin Popescu-Tăriceanu. Decizia luată în cadrul Delegatiei Permanente nu este deloc una pripită sau necugetată. Este o decizie luată în urma votului unei majorităţi covârşitoare, iar domnul Tăriceanu a ştiut de la început care este poziţa partidului în această chestiune. Demersul dumnealui este unul care nu are şi nu va avea susţinerea partidului. Consider că negocierile cu PSD sunt un act de trădare a PNL din partea domnului Tăriceanu", susţine Stavarache într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a fost marţi la Guvern, pentru a discuta cu liderul PSD, premierul Victor Ponta despre păstrarea USL.

Înaintea acestei discuţii, într-o conferinţă de presă, Tăriceanu a lansat un apel către liderul PNL, Crin Antonescu, să revină asupra deciziei luate marţi şi să revină în USL, el precizând că miercuri dimineaţă a avut o discuţie cu premierul Victor Ponta, care l-a asigurat că doreşte continuarea USL "în actuala formulă".

"Nu voi accepta decizia luată ieri, deoarece eu apreciez că a fost luată pe baza unor afirmaţii false, a unor afirmaţii greşite care au fost furnizate colegilor mei şi aceştia au fost induşi în eroare. Am vorbit dimineaţă cu Victor Ponta şi l-am întrebat dacă doreşte să continuăm proiectul USL şi mi-a dat asigurări că vrea să continue proiectul USL în actuala formă. În actuala formă, subliniez.

Aşadar, îmi permit să fac un apel către preşedintele PNL, Crin Antonescu, să revină asupra deciziei pe care o luat-o ieri şi drept urmare să revină în USL", a afirmat Tăriceanu.

El a transmis un mesaj direct către liderul PNL, căruia i s-a adresat cu formula "dragă Crin".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici