Stolojan: Nu intenţionez să mai candidez pentru vreo funcţie în partid

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că amânarea alegerilor interne din PDL a fost o decizie "mai puţin inspirată", arătând că el nu intenţionează să mai candideze pentru vreo funcţie în partid, ci lasă loc celor tineri.

16 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Nu intenţionez să mai candidez pentru vreo funcţie în partid

Stolojan: Nu intenţionez să mai candidez pentru vreo funcţie în partid (Imagine: Ştefan Micsik/Mediafax Foto)

"Nu intenţionez să candidez pentru vreo funcţie, eu sunt europarlamentar şi trebuie să facem loc tinerilor care s-au afirmat", a spus Stolojan, care a evitat să-i nominalizeze pe tinerii PDL cărora "le face loc".

Stolojan a evitat să spună şi dacă partidul ar avea nevoie de un alt preşedinte. "Domnul Boc este un preşedinte foarte bun, vor fi alegeri în partid şi fiecare îşi va face socotelile", a adăugat liderul PDL.

Theodor Stolojan crede că Emil Boc este "singurul preşedinte de partid care aflat la guvernare şi-a îndeplinit, întotdeauna, obligaţiile de preşedinte de partid", şedinţele BPN ale PDL şi reuniunile Colegiului Director fiind ţinute "cu regularitate".

"Singurul lucru care se poate imputa, nu domnului Boc, ci întregului BPN, este amânarea alegerilor interne, care a fost o decizie mai puţin inspirată, pentru că indiferent de situaţia de criză, partidul trebuie să-şi vadă de treabă", a spus liderul PDL.

El a arătat că BPN a remediat acest lucru, alegerile interne putând să fie organizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici