Surpriză la Congresul PNL. Un liberal şi-a anunţat candidatura la preşedinţia României

Unul dintre delegaţii la Congresul PNL, Silviu Gelu Zetea, a spus, sâmbătă, că îşi anunţă de pe acum candidatura pentru preşedinţia României: „Îmi retrag candidatura petru orice altă funcţie în partid”, a spus liberalul.

13367 afișări
Imaginea articolului Surpriză la Congresul PNL. Un liberal şi-a anunţat candidatura la preşedinţia României

Surpriză la Congresul PNL. Un liberal şi-a anunţat candidatura la preşedinţia României

„Vă propun o a treia cale pentru viitor, care nu contravine interesului de moment, o a treia cale susţinută în mare şi de societatea civilă, o a treia cale care priveşte alegerile din 2024. De aceea, adresez provocarea în a susţine o altă candidatură decât aţi gândi-o până acum la cea mai înaltă demnitate în stat. Motiv pentru care îmi anunţ de pe acum candidatura pentru preşedinţia României şi îmi retrag candidatura petru orice altă funcţie în partid”, a spus la Congresul PNL Silviu Gelu Zetea.

Iniţial, el a fost prezentat ca unul dintre candidaţii la şefia unei comisii a PNL.

Silviu Zetea este fondatorul firmei Zetea, care în 2019 vindea pălincă veche de 17 ani de cireşe amare în glob de sticlă cu fir aurit, la un preţ de 2.000 de euro. Licoarea a fost inspirată de balada lui Ciprian Porumbescu, Crai Nou.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici