Tăriceanu spune că senatorii îi pot cere premierului explicaţii şi în problema copiilor din Argeş

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, se aşteaptă ca premierului Dacian Cioloş să i se ceară, în şedinţa Senatului de miercuri, la care este invitat, explicaţii şi despre situaţia bebeluşilor din Argeş.

1216 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu spune că senatorii îi pot cere premierului explicaţii şi în problema copiilor din Argeş

Tăriceanu spune că senatorii îi pot cere premierului explicaţii şi în problema copiilor din Argeş (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Întrebat dacă senatorii vor aborda şi problema copiilor în şedinţa în care premierul Dacian Cioloş a fost chemat să dea explicaţii în legătură acţiunea ANAF, preşedintele Senatului a spus că există o "îngrijorare" a parlamentarilor cu privire la situaţia bebeluşilor şi la lipsa de coordonare a autoritătiţilor.

"Sigur că parlamentarii nu au niciun fel de limitare în ceea ce priveşte intervenţuiile lor, mă refer la subiecte, dar subiectul pentru care a fost invitat e cu totul altul. Asta nu înseamnă că nu există o preocupare din partea colegilor noştri, o îngrijorare faţă de, cel puţin în prima fază, lipsa de acţiune coordonată la nivelul Ministerului Sănătăţii, pe care cu toţii am observat-o şi pe care o deplângem", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Premierul a fost chemat miercuri la şedinţa Senatului pentru a da explicaţii cu privire la acţiunea ANAF de a pune în aplicare decizia instanţei de evacuare a posturilor de televiziune ale grupului Intact.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici