Tăriceanu vede ”cu ochi buni” nominalizările de la ministerele Apărării şi Economiei

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceau, a declarat, marţi, că vede ”cu ochi buni” nominalizările de la ministerele Apărării şi Economiei, Mihai Fifor şi Gheorghe Şimon, despre Fifor afirmând că este un om extrem de serios, profund şi bine pregătit politic.

155 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu vede ”cu ochi buni” nominalizările de la ministerele Apărării şi Economiei

Tăriceanu vede ”cu ochi buni” nominalizările de la ministerele Apărării şi Economiei

Călin Popescu Tăriceanu a spus că vede ”cu ochi buni” cele două nominalizări de la ministerele Apărării şi Economiei, Mihai Fifor şi Gheorghe Şimon.

”Pot să vă spun că l-am cunoscut pe domnul Fifor şi în legislatura trecută, ca lider al grupului parlamentar al PSD. L-am văzut. Este un om extrem de serios, profund şi cred că bine pregătit politic. Are o bună experienţă politică, care l-a şi recomndat ca şi ministru al Economiei până în momentul de faţă şi cred că va face, va îndeplini toate criteriile necesare îndeplinirii în bune condiţiuni şi a funcţiei de ministru al Apărării”, a adăugat Tăriceanu.

El consideră că Fifor are expertiza necesară pentru funcţia de ministru al Apărării. ”Din 1990 filozofia politică, care domina înainte criteriile de selecţie pentru miniştri apărării, s-a schimbat. Funcţia de ministru al Apărării este una politică şi civilă, aşa că eu consider că experienţa sa de senator şi de membru al Guvernului este cea care îl recomandă îndeajuns pentru a ocupa şi această funcţie”, a argumentat Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici