Teo Trandafir a câştigat alegerile din Colegiul 19 cu 54,02% din voturi - rezultate finale

Teodora Virginia Trandafir (PDL) a câştigat alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor organizate, duminică, în Colegiul 19 Bucureşti, ea întrunind 54,02% din voturile valabil exprimate, a anunţat, luni, preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti, Alma Ciornei.

52 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir a câştigat alegerile din Colegiul 19 cu 54,02% din voturi - rezultate finale

Teo Trandafir a câştigat alegerile din Colegiul 19 cu 54,02% din voturi - rezultate finale (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Pentru candidatul democrat-liberal au votat 8.154 dintre alegătorii care s-au s-au prezentat la urne.

Contracandidatul său, Liliana Mincă, reprezentând Alianţa PSD-PC, a primit 45,98% din voturile valabil exprimate, respectiv 6.939 voturi.

Din numărul total al alegătorilor prevăzuţi în listele electorale din circumscripţie, respectiv 103.204, la alegerile parţiale din data de 25 aprilie au votat 15.319 cetăţeni cu drept de vot, dintre care doar 15.093 au fost constatate voturi valabil exprimate..

Potrivit procesului-verbal privind centralizarea voturilor şi constatarea rezultatelor votării, un număr de 138 de alegători au votat pe liste electorale suplimentare, iar un număr de trei alegători şi-au exprimat dreptul de vot cu urna specială.

În urma votului de duminică au fost înregistrate 197 voturi nule şi 25 voturi albe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici