Teo Trandafir: Nu am mers la întâlnirea PDL de la Snagov, pentru că nu am fost invitată

Deputatul PDL Teo Trandafir a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că nu a mers la reuniunea PDL de la Snagov, pentru că nu a fost invitată.

26 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir: Nu am mers la întâlnirea PDL de la Snagov, pentru că nu am fost invitată

Teo Trandafir: Nu am mers la întâlnirea PDL de la Snagov, pentru că nu am fost invitată (Imagine: ovidiu Andrei/Mediafax Foto)

"Nu am fost invitată", a spus Teo Trandafir.

Întrebată dacă va participa, luni, la şedinţa de grup la care va fi discutată situaţia parlamentarilor care au votat în favoarea moţiunii de cenzură a PSD, Teo Trandafir a spus că va participa la această şedinţă.

Teo Trandafir a votat în favoarea moţiunii de cenzură, ceea ce i-a atras critici din partea colegilor de parttid, unii dintre ei, precum vicepreşedintele Ioan Oltean, pronunţându-se în favoarea excluderii. Teo Trandafir nu a participat la întâlnirea de miercuri, a liderului PDL, premierul Emil Boc, cu parlamentarii partidului.

De altfel, atunci, Boc a declarat că gestul deputatului PDL Teo Trandafir de a vota moţiunea de cenzură i-a adus acesteia "un punct de imagine pe termen scurt", arătând că nu crede că demersul face onoare PDL.

Un alt deputat care a votat în favoarea moţiunii, Daniel Oajdea, şi care are şi propunere de excludere din PDL, a fost dat afară de la întâlnirea PDL-Traian Băsescu, deşi susţine că fusese invitat de la grupul parlamentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici