Teodor Meleşcanu: Nu trebuie să mă gândesc prea mult, o voi vota pe Viorica Dăncilă la prezidenţiale

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a declarat, luni, că o va vota pe Viorica Dăncilă la prezidenţiale, fiind un om serios, muncitor, care caută întotdeauna consens.

348 afișări
Imaginea articolului Teodor Meleşcanu: Nu trebuie să mă gândesc prea mult, o voi vota pe Viorica Dăncilă la prezidenţiale

Teodor Meleşcanu: Nu trebuie să mă gândesc prea mult, o voi vota pe Viorica Dăncilă la prezidenţiale

„Nu trebuie să mă gândesc foarte mult, sigur că voi vota cu doamna Dăncilă. (...) Îmi plac toţi candidaţii, îi respect pe toţi, şi pe cei independenţi, şi pe cei ce reprezintă partide politice. Pentru mine, este important să ştiu că este un om serios, care nu este deloc antagonic, care este capabil să poată purta un dialog, care caută întotdeauna consensul, şi de un om muncitor, avem nevoie de stabilitate în România şi de atragerea de investiţii străine.”, a afirmat Meleşcanu.

Pe 12 octombrie este startul oficial al campaniei electorale.

Primul tur al alegerilor prezidenţiale are loc pe 10 noiembrie iar al doilea tur pe 24 noiembrie. Conform unei hotărâri de Guvern, românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidenţiale între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici