Teodorovici: remanirea se decide în CEx, îmi fac treaba

Decizia asupra remanierii Guvernului va fi luată în CEx, după discuţii cu miniştrii, a declarat duminică la Antena 3 Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor.

150 afișări
Imaginea articolului Teodorovici: remanirea se decide în CEx, îmi fac treaba

Teodorovici: remanirea se decide în CEx, îmi fac treaba

Teodorovici a evitat să răspundă dacă se simte vizat de remaniere, spunând că, după mulţi ani în administraţie, preferă să îşi vadă de treabă, să îşi îndeplinească obligaţiile, să discute pe premierul şi, dacă este cazul, să vină cu argumente pertinente. Teodorovici spune că pentru remaniere se discută despre realizarea proiectelor ministerului, cum sunt fondul suveran sau banca de dezvoltare.

Surse din conducerea centrală a PSD au declarat că o reuniune a Comitetului Executiv Naţional al PSD va ava loc săptămâna viitoare, pentru o discuţie pe marginea activităţii miniştrilor social-democraţi. Premierul Viorica Dăncilă este aşteptată să prezinte, în şedinţa CExN, propria analiză cu privire la ritmul de implementare a măsurilor din programul de guvernare de către fiecare minister în parte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici