Toader: PDL nu participă la şedinţa pe descentralizare pentru a arăta că e nevoie de dezbatere reală

Parlamentarii PDL nu participă la şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului în care Guvernul îşi angajează răspunderea pe legea descentralizării pentru a demonstra că este nevoie de o dezbatere reală a acestei legi, a anunţat, marţi, în plen, liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader.

94 afișări
Imaginea articolului Toader: PDL nu participă la şedinţa pe descentralizare pentru a arăta că e nevoie de dezbatere reală

Mircea Toader (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

"Noi considerăm că avem o lege care trebuie să intre în dezbaterea parlamentară. Dezbaterea în Parlament era mult mai utilă. (...) Noi dorim această dezbatere şi nu participăm la prezentarea asumării răspunderii pentru că dorim să facem o dezbatere reală şi o vom face, pentru că avem pregătită o moţiune", a precizat Toader.

El a spus că PDL va ridica, cu prilejul dezbaterii moţiunii, toate problemele şi neregularităţile din legea descentralizării. "Noi nu participăm pentru a demonstra că este nevoie de o dezbatere reală", a mai susţinut Mircea Toader.

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit, marţi, în şedinţa comună în care Guvernul îşi asumă răspunderea pe proiectul legii descentralizării.

La şedinţă participă 451 parlamentari şi sunt absenţi 159, fiind prezenţi primul ministru Victor Ponta şi membri ai Guvernului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici