Tomac, după ce Dragnea a spus că PSD e la guvernare, dar nu la putere: Livache, lasă-ne!

Preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a afirmat miercuri că declaraţia lui Liviu Dragnea, potrivit căreia PSD este la guvernare de doi ani, dar nu la putere, a fost făcută ”într-un acces delirant de populism” şi reprezintă ”o nouă diversiune pentru a mai primi odată votul românilor”.

193 afișări
Imaginea articolului Tomac, după ce Dragnea a spus că PSD e la guvernare, dar nu la putere: Livache, lasă-ne!

Tomac, după ce Dragnea a spus că PSD e la guvernare, dar nu la putere: Livache, lasă-ne!

”Într-un acces delirant de populism, Livache a declarat că este la guvernare de doi ani, dar nu la putere. Jucând teatrul unui amnezic, Dragnea parcă şi-a şters din memorie anii în care, împreună cu Ponta, împărţea ţara după bunul lor plac. În şapte ani, putea să schimbe faţa acestei ţări, să construiască şcoli, grădiniţe, spitale, autostrăzi, să crească nivelul de trai. Dar oamenii au fost păcăliţi, minţiţi, manipulaţi. Şi pentru ce? Pentru ca PSDragnea să-şi îndestuleze prietenii, să adune căruţe de bani, ca-n ţările bananiere. El se plânge acum că a fost prizonierul funcţionarilor din ministere. Fără nici cel mai mic bun simţ, merge printre români şi aruncă vina falimentului acestei ţări pe nişte amărâţi din instituţiile publice. El face pe nevinovatul, încearcă o nouă diversiune pentru a mai primi odată votul românilor”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El a mai afirmat că liderul PSD a avut cel puţin şapte ani în care ”să le demonstreze românilor că este în stare de ceva”.

”Livache a fost omul politic căruia această ţară i-a acordat, în ultimii ani, cele mai multe şanse pentru a demonstra că este în stare să schimbe ceva. Niciun politician nu a fost încărcat cu atâta responsabilitate. Şi ce-a făcut el cu această încredere? Şi-a bătut joc de România, şi-a bătut joc de fiecare român în parte. I-a privit pe români în faţă cu un zâmbet sfidător şi a împărţit doar apropiaţilor săi lapte şi miere. Liviu Dragnea a avut timp cel puţin 7 ani în care să le demonstreze românilor că este în stare de ceva. Dar a eşuat lamentabil, motiv pentru care sunt tot mai mulţi cei care îi spun: Livache, lasă-ne”, a conchis liderul PMP.

Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, la PSD Ilfov, că social-democraţii sunt de doi ani de zile la guvernare, dar nu la putere.

„De doi ani de zile noi suntem la guvernare, dar nu la putere. Am vorbit cu primari şi se plâng despre cât de mult timp aleargă după avizări ca până la urmă să li se spună că nu”, a afirmat Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici