Trump le-a ordonat celor mai mari producători de maşini din SUA să facă ventilatoare pulmonare: "Aţi pierdut timpul până acum"

  • Donald Trump a invocat o lege din timpul războiului coreean, care îi permite preşedintelui SUA să forţeze companiile să facă produse pentru "apărare"
  • Statele Unite au ajuns la 104.000 cazuri de coronavirus, fiind pe primul loc la numărul de îmbolnăviţi
  • 1.700 oameni au murit în SUA din cauza COVID-19
5241 afișări
Imaginea articolului Trump le-a ordonat celor mai mari producători de maşini din SUA să facă ventilatoare pulmonare: "Aţi pierdut timpul până acum"

Trump le-a ordonat celor mai mari producători de maşini din SUA să facă ventilatoare pulmonare: "Aţi pierdut timpul până acum"

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, le-a cerut producătorilor de maşini americani să facă ventilatoare pulmonare. El a invocat un act din timpul războiului coreean şi l-a atacat pe şeful General Motors.
 
Trump a spus că "General Motors a pierdut timpul aiurea până acum", dar şi că "şi-a închis în mod stupid unele fabrici".
 
Iniţial, Donald Trump a spus că nu este nevoie de invocarea actului, pentru că toate companiile vor ajuta voluntar. Totuşi, criza provocată de cele 100.000 îmbolnăviri l-a determinat să îşi schimbe atitudinea.
 
Trump a mai spus despre Mary Barra, CEO-ul General Motors, că a dus compania într-o stare de dezordine completă.
 
General Motors a anunţat vineri că începând cu aprilie va livra 10.000 ventilatoare pe luna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici