Tudose a cerut amânarea dezbaterii moţiunii simple; moţiunea se va dezbate miercuri dimineaţă

Premierul Mihai Tudose le-a transmis deputaţilor o scrisoare în care îi informează că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc participă la şedinţa comună a guvernelor român şi bulgar şi nu poate fi prezent la dezbaterea moţiunii simple, Biroul Permanent stabilind ca moţiunea să fie dezbătută miercuri.

378 afișări
Imaginea articolului Tudose a cerut amânarea dezbaterii moţiunii simple; moţiunea se va dezbate miercuri dimineaţă

Tudose a cerut amânarea dezbaterii moţiunii simple; moţiunea se va dezbate miercuri dimineaţă

„Am primit o scrisoare din partea domnului prim-ministru prin care informează Parlamentul cu privire la participarea domnului ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, la şedinţa comună a Guvernului României cu Bulgaria, care are loc astăzi. Ca atare, domnul ministru nu poate participa astăzi la dezbaterea moţiunii simple şi au solicitat o altă dată. S-a aprobat ca moţiunea simplă să fie dezbătută mâine de la ora 09:30, cu vot final după dezbaterea în plen”, a declarat secretarul PSD al Camerei Deputaţilor Ioana Bran.

PNL a depus, marţea trecută, la Camera Deputaţilor, moţiunea simplă îndreptată împotriva ministrului Transporturilor, acuzându-l pe Răzvan Cuc că a sufocat un minister care avea nevoie de o viziune şi a sacrificat investiţiile pentru a acoperi „promisiunile otrăvite din campanie”.

„Sub două Guverne PSD-ALDE, de 9 luni de zile, la Ministerul Transporturilor şi în companiile din subordinea acestui minister, lucrurile merg din rău în mai rău. Acest minister a devenit câmpul de bătălie politic al PSD, al intereselor unor lideri de frunte care au înţesat structurile de conducere cu personaje dubioase, fără expertiză în domeniu, dar de încredere pentru ei”, susţine PNL în textul moţiunii cu titlul „Infrastructura de transport a României sub domnia intereselor PSD: deziluzie, demagogie şi descurajare”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici